Case - MinByAalborg.dk

MinByAalborg.dk er et nyhedsmedie, hvor jeg gennem 10 måneder var ansat i relation til. På nyhedsmediet bringes der store som små nyheder i Aalborg og omegn. Som delvis by-redaktør havde jeg desuden ansvar for at skrive artikler og skabe netværk til mindre byer rundt i oplandet.

Til hjemmesiden skrev og omskrev jeg nyheder fra pressemeddelelser og andre nyhedsmedier med forståelse for ophavsret, kildekritik og journalistisk pli. Jeg kontaktede kilder og skaffede originale vinkler på historier. Jeg udførte også telefoniske interviews med virksomheder for bagefter at skrive deres virksomhedsportrætter. Dertil kommer, at jeg læste korrektur, fungerede som allround WordPress-haj samt udfærdigede guides mv.

Henrik Rytter, tidligere redaktør udtaler om samarbejdet:

“Som redaktør for Benedikte kan jeg kun tilslutte mig hendes præcise beskrivelser ovenfor. En kommende arbejdsgiver kan godt begynde at glæde sig, hvis man har brug for en kommunikativ blæksprutte, der når det hele på den halve tid. Udover at være eminent til at skrive i stort set alle genrer og formater, kan hun bide skeer med stort set enhver kommunikativ udfordring man kaster efter hende. Teknisk er hun god til at sætte sig ind i nye områder, servicere og fejlfinde om det så er webdesign, WordPress og plugins til diverse sociale platforme. Hun er arbejdsom, struktureret, pligtopfyldende og bare sjov og dejlig at arbejde sammen med. Benedikte får mine varmeste anbefalinger i forhold til det videre. Og hvis man vil vide mere, er man altid velkommen til at kontakte mig.”