Case - Foderhulen

Foderhulen er en enkeltmandsvirksomhed, jeg gennem flere år har hjulpet med tekstforfatning, grafisk arbejde og generel markedsføring. Webshoppen er en nichepræget butik med specialprodukter til den kræsne kæledyrsejer. Dette har krævet en meget specifik målgruppesegmentering at imødekomme i markedsføringen.

Jeg har blandt andet hjulpet med at skrive forskellige blogindlæg samt artikler til hjemmesiden – alle SEO-optimerede. Derudover har jeg lavet tekstforfatning til SEO-optimerede varetekster med fokus på tilstrækkelig og letforståelig information til potentielle købere. Slutteligt har jeg også hjulpet med at lave forskelligt grafisk arbejde samt markedsføring på sociale medier.

Christina Jensen, CEO og stifter udtaler om samarbejdet:

“Min oplevelse af Benedikte er, at hun er en selvstændig og arbejdsom medarbejder, der er god til at gribe nye opgaver og udføre dem til perfektion. Hun er generelt en positiv og hjælpsom person, der gerne springer til og hjælper med opgaver, selv om de ikke nødvendigvis hører under hende. Hun udfører sine opgaver til tiden, overholder deadlines og evner at tænke ud af boksen i sit arbejde.”